Äventyr på Österlen    Lite om vad som hänt och som är på gång.. 0417 - 10252
 
logga
gulStartsidan

gulDressin
Tomelilla - Fyledalen
gulDressin
Sankt Olof - Gyllebosjö

gulOm Fyledalen.
gulOm Tomelilla.
gulOm Sankt Olof.

gulÄta och sova..
gulKombinations- paket, aktiviteter..

rödPå gång just nu
gulDressiner  och  annat rullande..

gulTack till..
gulFotogalleri
 
 
25 april 2013. Har haft strul med hemsidan, kunde inte byta bilder och därför har det varit mycket snö och jultomtar på sidan ända tills igår.. Beklagar detta, Men nu håller vi på att förbereda inför sommaren 2013!

I skrivande stund håller dock den sista envisa snödrivan ännu ett stadigt tag om järnvägen. Målsättningen är att kunna starta 1 maj! Mycket återstår att göra, putsning av grenar som hänger ut över spåret, en del träd har också fallit över järnvägen i vinter, men dem har vi tagit bort tidigt i våras. nu börjar vitsippor och tussilago ploppa upp ur marken!  Härligt!

 

Mars 2013. En liten smak av våren med soliga dagar fick vi! Snabba ute längs banan städade vi upp de tunga trädskeletten som blockerade vårt spår. Sen kom mera snö.. Huu..

 

Febr. 2013. Detta var en tuff vinter må jag säga.. En del träd, främst döda almar har gett vika för snö och vind. Drygt jobb väntar med att vårstäda..
 
Juli 2013. Det blev långt mellan inläggen, nu är det redan mitt i högsäsongen med många glada dressinörer! 
Lilla rastplatsen mitt i Fyledalen har fått nya bord och bänkar. Vi har laddat upp med ett stort sortiment glass i banvaktens kiosk.
Nytt i dressinparken är en fyrhjuling för passagerare i rullstol med två personer som cyklar! Så nu kan nästan alla uppleva dressinäventyret i Fyledalen!
 
Maj 2014. Tiden går snabbt, och jag har insett att jag inte hinner med att uppdatera just denna sida, 
prioriteringen ligger i att hålla allt rullande uppdaterat och i gott skick så att Du som besökare får ett trevligt besök hos oss. Dessutom är det enormt
tidskrävande att hålla banan i skick liksom våra fina rastplatser. 
Vi kommer i alla fall att öppna Banvaktens kiosk på Kristi himmelsfärdsdag! Hjärtligt välkommen!                     
					   upp
                      Upp igen !